20 Şubat 2013 Çarşamba

Goldslim Göbek Bandı


Yeni Nesil Zayıflama Ürünü
Obezite konusunda endişe duyan Dünya Sağlık Örgütleri bu duruma dur demek için sürekli çalışmalar yapıyor. Daha önceleri bulunan çözümlerin başında zayıflama kapsülleri gelmekteydi. Fakat zayıflama kapsüllerinin gün içinde tüketilen yiyeceklerle beraber kullanıyor olmasından dolayı yeterli sonuç alınamıyordu. Bu durumu göz önüne alan bilim adamları ve diyetisyenlerin senelerdir uğraştığı konu gece, uykuda kilo verme arayışıydı.
Arayışları metabolizmanın en yavaş olduğu zamanı yani uyku anlarındaki metabolizma hızını artıracak bir yöntem üzerineydi. Uykudayken ilaç içme, jel sürme ya da hareket etme yapılmayacağı için yapılacak ürünün bedene sürekli bir temas halinde olması ve metabolizmayı tetiklemesi gerekiyordu.
Ve uzun uğraşlar, tetkikler ve deneyler sonucunda uykudayken metabolizmayı hızlandırarak kilo kaybı sağlayan yeni nesil bir ürün ortaya çıkardılar, Gold Slim Göbek Bandını ürettiler.
Siz Uyurken Metabolizmanızın Hızlanmasına ve Kilo Vermenize Destek Olur
GoldSlim Göbek Bandının diğer zayıflama ürünlerinden farkı; Geceleri, uyurken kullanılmasıdır. Geceleri siz uyurken yavaşlayan metabolizmanın hızlanmasına olanak tanıyan bu bantlar kilo vermenize yardım ederken uykuda kullanıldığı için de yorgun düşmemiş olursunuz.

Araştırmalar sonucunda kilo almaya müsait olan vücudun ana merkezine yani mideye ve sindirim sitemine etki eden, gündüz tüketilen yiyecekleri ve biriken yağları ayrıştırarak vücuttan atılımını sağlamaya yardımcı olmak amacıyla üretilen GoldSlim Göbek Bandı ile kilo verebilirsiniz.
Gündüz Aldığınız Kilolardan Fazlasını Uyurken Verebilirsiniz
Normal bir kişi günlük aktiviteleri kapsamında belirli bir kalori alması gerekmektedir. Bu kalorinin alımını azaltmak, gün içinde yorgun ve bitkin düşmeye sebep vermektedir. Ve beden zayıflamadığı gibi de hastalıkları beraberinde getirmektedir.
Özellikle masa başı işlerde çalışanlar ya da ev hanımları gün içinde aldıkları kiloları atamazlar. Günde ortalama 2-3 kilo alırlar, gün içinde bu kiloların daha azını uykuda atılır. Atılamayan kilolar da bünyenin genişlemesine ve yağ tutmasına neden olur. O yüzden ya gündüzleri spor yapmak ya da geceleri uykuda kilo vermeyi hızlandırmak gerekmektedir. Uykuda metabolizmanızın hızlanmasına yardımcı olan göbek bantları ile daha kolay kilo verebilirsiniz
İçeriği

Samen Cassiae torae(Sinameki), Poria Cosus(Fulin Zancefili Kökü), Maythorm(Aliç Çayı), İmmature Bitter Orange(Turunç Ekstresi), Scutellaris baicalensis (Kaside Otu), Alisma Orientalis(Su Muzu Ekstresi), Angelica Sinensis(Melek Otu), Active Substances of Plant Extract (Bitki Özü Ekstresi)
Kullanımı
30 adet ve 1 ay kullanım içindir.
Ambalajı açınız ve göbeğin üstüne gelecek şekilde akşamları 1 adet yapıştırınız 12 saat vücudunuzda kalacak şekilde bırakınız 12 saat sonra çıkarınız ve bir sonraki günde yine aynı şekilde uygulamayı yapınız fazla bant yapıştırmaktan kaçınınız.

Yan Etkiler Ve Uyarılar

- Dış Ambalajı Açıp Hava almaya maruz bırakmayınız.
- 14 yaş altı bebek emzirenler ve hamilelerin kullanması önerilmez.
- Adet dönemlerinde kullanmaktan kaçınınız.
- Herhangi bir alerjik durumda doktorunuza danışınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder