28 Şubat 2013 Perşembe

Koleston 4-6 Kızıl Viyole Saç Boyası 142 Ml


Akmayan kremsi yapısıyla, saçın her teline nufüz eder ve beyazları 100 kapatır. İçerisinde 1 adet tüp krem boya, 1 adet Oksidasyon Kremi’nin bulunduğu aplikatör şişesi, 1 adet yoğun parlaklık veren Bakım Kürü, 1 adet kullanım kılavuzu ve 1 çift eldiven bulunmaktadır. İçerisinde bulunan aplikatör şişesi sayesinde hazırlanması ve saça uygulaması çok kolay ve pratiktir.

Koleston paketlerinden çıkan yeni yoğun parlaklık veren bakım kürü saçınızın rengini korurken, saçınızın parlaklığını bir sonraki boyamaya kadar daha da arttırır. Saçınızı boyadıktan hemen sonra uygulayın ve 2 haftada bir, 2 kez daha uygulamayı tekrarlayın. Sonuç; göz alıcı parlaklıkta ışıldayan saçlar.

Wella Laboratuvarlarıda geliştirilen üstün formülü sayesinde KOLESTON, uzun süre kalıcı ve parlak renklere kavuştururken, boyama işleminden sonra uygulanan bakım kremiyle yumuşak ve sağlıklı görünen saçlara kavuşturur. Beyazları mükemmel kapatır.

Boyalı saçlar uzmanı KOLESTON, boya ve bakımın mükemmel dengesi için çok etkili renk pigmentleri ve özel bakım kremiyle Boya ve Bakım Sistemini sunar:

Zengin içerikli ve damlamayan Krem Boya, herbir saç telini sarar ve çok etkili renk pigmentlerinin saçın derinliklerine nüfuz etmesini sağlar.
Yeni Yoğun Parlaklık veren Bakım Kürü, göz alıcı saç renginizi korurken, saçınızın parlaklığının bir sonra ki boyamaya kadar daha da artmasını sağlar.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder