28 Şubat 2013 Perşembe

Acura Cellulife Selülit Giderici Masaj Aleti Ac-574

Acura AC-574 Enferujlu Cellulife Şarjlı Selülit Giderici Vakum Aleti

Acura cellulife yeni masaj sistemi, yaydığı ısıyla daha çabuk sonuç almanızı sağlar. Kablosuz dizaynı, 8 saat şarjlı ile 30 dakikadan fazla çalışır! Masaj yapabilme imkanı ile aktif masaj keyfini yaşayın!
Acura cellulife, evinizde ihtiyac duyacağınız tüm konforu barındıran kişisel bir SPA cihazıdır. 5 dakikalık uygulamadan sonra gözle görülür sonuçlar vermektedir.


 Günde sadece 4-5 dakikanızı Acura cellulife'a ayırın; selülitlerin, kol sarkmalarının, yüzdeki yaşlılık belirtilerinin ve her türlü cilt sorununun giderilmesine nasıl yardımcı olduğunu hayretler içerisinde gözlemleyin.
Vücudunuzu yeniden şekle sokmanıza yardımcı olur, selülitlerle savaşmanıza yardımcı olur. Fazla yağlarla savaşmanızda etkili bir yöntemdir, bölgesel incelmeye yardımcı olur. Kan dolaşımını hızlandırıcı masaj etkisinin tadını çıkartın. Kullanımı ve uygulaması oldukça kolaydır.



Acura cellulife'ın Sırrı Nedir? Acura cellulife, profesyonel spa'lar ve cilt uzmanları ile aynı teknolojiyi kullanmaktadır. Hem de bunu evinizin rahatlığında yapabilmektesiniz. Celluless ile günde 5 dakikada aynı sonuçları elde edebilirsiniz.
Acura cellulife Vakum Terapisi Nasıl Kullanılır? Selülitleriniz icin kullandığınız yağ veya kreminizi bölgeye uygulayınız. Acura cellulife yardımı ile selülit ürününü sürdüğünüz bölgeye masaj uygulamaya başlayınız. Masaj başlığının derinizi gerdiğini ve çektiğini gözlemleyeceksiniz. O sırada, cildinizi sıkılaştırır ve daha genç görünmesini sağlar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder