6 Mart 2013 Çarşamba

Kıyome Kınoki Detox Ayak Bandı 10 Adet



- Detox vücudun toksinlerden arındırılmasıdır.Günlük yediğimiz yiyeceklerden, ilaçlara pek çok üründen toksik maddeleri vücudumuza sokuyoruz.

- Ayrıca vücudumuz çalıştıkça da belirli toksik maddeler üretiyor.

- Bu toksik maddeler birikip bedensel yaşlanma yaratıyor.

- Detox ayak bantları gece yatmadan önce ayak tabanına uygulanır.

- Gece boyunca vücutta birikmiş zararlı toksinleri doğal yoldan absorbe edip vücudunuzu arındırırken, aynı zamanda ayaktaki refleks alanlarını uyarır.

- Japonya'da uykudayken anlamındaki Netterumani ayak bantları sadece bu ülkede ayda yaklaşık 1,5 milyon adet satılmaktadır.

- Genel vücut detoksu için her ayak tabanınızın ortasına bir bant uygulayınız.

- Bu uygulamaya bantların üzerinde kalıntı azalana kadar devam ediniz.

- Vücutta en fazla detokslanmaya ihtiyacı olan kısmı bulmak için ayak tabanının topuk kısmına, orta kısmına ve ayak tabanınızın ön kısmına olmak üzere 3 adet bant uygulaması önerilir.

- Bu uygulama sonrası vücudun detokslamadan en fazla fayda sağlayan bölgesi bantların üzerindeki artık miktarlarından anlaşılabilir.

- Böylece her iki ayak tabanınızda en yoğun artık görülen bandın uygulandığı bölgeye artıklar azalıncaya kadar uygulama yapmayı sürdürebilirsiniz.

- Kişilerin fiziksel durumuna ve toksisite durumuna bağlı olarak hemen sonuç alınmayabilir.

- Uygulamaya en az yedi gün boyunca devam edildiği taktirde vücuttan atılan toksin miktarına bağlı olarak bantlardaki artık renginin kahverengiden açık gri renge dönüştüğü görülür.

- Paket içersinde 10 adet ayak bandı bulunmaktadır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder