1 Mart 2013 Cuma

Basınçlı Köpüklü Yıkama Tabancası


Basınçlı köpüklü yıkama sistemi, ulaşamadığınız alanlara, zorlu kirlere ve saatler süren bahçe sulamalarına çözüm sunuyor. Kullanım kolaylığı ve rahatlığı sağlayan bu sistem ile evinizdeki halıları, cam ve PVC kapılarınızı, bahçenizdeki bitkileri ya da kapınızın önündeki aracınızı zevkle yıkayabileceksiniz.



Basınçlı yıkama tabancası özel olarak geliştirilmiştir. Tek parçadan oluşan bu alet, deterjan haznesi ve başlığında bulunan 3 farklı su sıkma ayarı ile kullanacağınız alana göre seçim yapmanızı sağlıyor. Su çıkış bölümünü yani başında bulunan siyah kafa bölümünü sağa sola çevirerek seçim yapabilirsiniz. Ürünün kırmızı hareketli gövdesini ileri ittiğinizde sabun haznesindeki şampuanı kullanarak köpük püskürtür, gövdeyi geriye çektiğinizde şampuanı harcamaz yanlızca su püskürtür. Aracınızı oto yıkamalara götürmekten ve sıra beklemekten sıkıldıysanız, basınçlı yıkama tabancası ile eğlenin hem de aracınızı dilediğiniz gibi temizleyin.





İster bagajınızda, isterseniz evinizde dolabınızda, ince uzun ve hafif tasarımı yer kaplamaz her alana uyum sağlar. Hafif ve kullanışlıdır, tutuş bölümleri basıncın etkisi ile elinizden kaymasın diye kaydırmaz yumuşak plastikten tasarlanmıştır. Ayarlanabilir su basınç seviyesi suyun çıkış hızını ayarlayabilmenizi sağlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder