6 Mart 2013 Çarşamba

Veet Tüy Dökücü Krem Kuru Ciltler İçin Shea Yağı Ve Zambak 100 Ml

CİLT TİPİ : Normal / Hassas / Kuru

KULLANIM BÖLGESİ: Bacaklar / Koltuk Altı / Kollar



Güzelliğinizden ödün vermeyin, Veet krem ürünleriyle sadece birkaç dakikada pürüzsüz bacaklara kavuşun!

Veet krem ürünleri tıraş bıçaklarının aksine tüylerinizi kırmaz; doğrudan tüyleri oluşturan proteinler üzerine etki eder. Böylece hem yeni çıkan tüyleriniz daha yumuşak çıkar hem de batık tüy sorunuyla karşılaşmazsınız.

Her cilt tipine özel geliştirilmiş formülüyle Veet Tüy Dökücü Kremler cildinize en iyi bakımı sağlar. Kremi cildinize uygulayın, 3/5 dakika bekleyin ve özel spatulası ile temizleyin.

100 ml Normal/Hassas/Kuru ciltler için krem tüp
50 ml Normal/Kuru ciltler için krem tüp
1 adet spatula
Süre
3/5 dakika


1) Kullanmadan önce uyarıları okuyunuz. Kremi tüyleri tamamen kapatacak şekilde spatula yardımı ile doğrudan cildinizin üzerine yayınız.

2) Kremi cildinizin üzerinde tam 3 dakika bekletiniz ve daha sonra test etmek için küçük bir alanı spatula yardımı ile temizleyiniz. Tüyler kolay çıkıyorsa kalan kısımları da spatula ile temizleyebilirsiniz. Gerektiği takdirde, kremi cilt üzerinde biraz daha bekletiniz, ancak TOPLAMDA 6 DAKİKAYI GEÇİRMEYİNİZ.

3) Kullandıktan sonra CİLDİNİZİ SU İLE İYİCE DURULAYIN ve kurulayın.

HER ZAMAN KULLANMA TALİMATINA UYUNUZ!


Bacaklar, kollar, koltuk altları ve bikini bölgesi için tasarlanmıştır. Yüzde, başta, göğüste, perianal ve genital bölgelerde kullanıma uygun değildir.

Varisler, benler, yaralar, çatlamış, tahriş olmuş, güneşte yanmış, cilt üzerinde ya da son 72 SAAT içinde traş edilmiş ciltte veya geçmişte tüy dökücü kreme karşı olumsuz reaksiyon göstermiş olan bölgelerde kullanmayınız.

Cildinizi etkileyebilen herhangi bir ilaç kullanıyorsanız ya da herhangi bir cilt hastalığınız varsa, kullanmadan önce doktorunuza başvurunuz.

Her kullanımdan önce, uygulayacağınız bölgede küçük bir yere kremi kullanma talimatlarına uygun olarak uygulayarak CİLDİN REAKSİYONUNU TEST EDİNİZ. 24 SAATTEN sonra herhangi bir olumsuz reaksiyon yoksa kremi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Kullanırken yanma/batma hissederseniz kremi derhal temizleyin ve cildinizi su ile durulayın. Eğer yanma/batma hissi devam ederse, doktorunuza başvurunuz.

Kullanım sonrasında, terleme önleyici, parfümlü bir ürün kullanmadan ya da güneşlenmeden önce 24 saat beklemenizi öneririz.

İki uygulama arasında her zaman 72 saat bekleyiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder