1 Mart 2013 Cuma

Giant Cookie Dev Silikon Bisküvi Kalıbı



1/2 bardak beyaz şeker

1/2 fincan tereyağı yada sanayağ, erimiş ve soğutulmuş

1 yumurta

1/2 çay kaşığı soda

1/2 çay kaşığı tuz

1/2 çay kaşığı vanilya

1/2 su bardağı un

1/2 su bardağı damla çikolata




Fırını 220 dereceye kadar ısıtın.

Birlikte bir kapta, krem şeker ve tereyağı.Yumurta ve vanilyayı ekleyin ve karıştırın.Kuru malzemeleri ekleyin ve iyice karıştırın.

Silikon kalıbınıza hazırlamış olduğunuz malzemeyi dökün kolayca tüm alan yayılacaktır.Fırında eşit şekilde pişmesini bekleyin kabarması ve pişmesi silikon kalıplarda, diğer metal kalıplara göre daha kolay ve lezettli olacaktır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder